phone Rejnar Jensen logo - hvid menu

Døre og vinduer

Nye eller istandsættelse af de gamle?

Uanset om du ønsker opsætning, montering, istandsættelse, renovering eller udskiftning af døre eller vinduer, er vores kyndige håndværkere klar til at tage fat. Nye energivenlige døre og vinduer giver lavere varmeregninger og bedre indeklima og er samtidig med til at højne værdien af dit hus eller din ejendom.

Vi tilbyder professionel udskiftning af vinduer og døre i alle former for boliger, også når det gælder mere komplicerede specialopgaver med særlige ønsker til udformning og stil. Vores dygtige håndværkere på snedkerværkstedet har mange års erfaring i at levere specialprodukter af meget høj kvalitet.

Vi klarer også istandsættelsen, hvis dine gamle trævinduer er slidte, medtagede eller skæve, eller hvis de indvendige eller udvendige døre trænger til en kærlig hånd. Med den rigtige vedligeholdelse kan dine døre og vinduer holde mange år endnu.

Alle former for tømrer- og snedkeropgaver

Vi har et bredt udvalg af materialer til alle slags hjem og alle typer ejendomme, lige fra det klassiske til det mere enkle og moderne hjem, kontor eller ejendom. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver i Aalborg, Nørresundby og omegn for både private kunder og erhvervskunder, herunder også kommuner og boligforeninger.

Kontakt os på telefon 61 79 33 89 eller e-mail info@rejnarjensen.dk for en uforpligtende snak eller et helt konkret tilbud.

Eksempler på døre og vinduer

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og indsend - så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vil du kontakte os? Se kontaktoplysninger her

close