phone Rejnar Jensen logo - hvid menu

Rejnar Jensen er et tømrer- og snedkerfirma med lang historie og stolte traditioner

Mere end 60 års erfaring

Hos Rejnar Jensen har vi i mere end 60 år løst alverdens opgaver i forbindelse med renovering og mange andre opgaver som istandsættelser, om- og tilbygninger samt nybyggeri. Vi er stolte af vores gode håndværk, som vi leverer til tiden til vores glade og tilfredse kunder.

​Rejnar Jensen ApS blev grundlagt i 1954 af Rejnar Jensen, som var 4. generations håndværker. Efter Rejnar Jensens død overtog Peter Rasmussen firmaet, og 1. oktober 2009 blev Tom Thomsen medejer og daglig leder. Tom er udlært tømrer i 1987 og har siden været ansat hos flere forskellige nordjyske tømrerfirmaer, inden han i 2004 etablerede tømrerfirmaet Kontiel. Kontiel er i dag fusioneret med Rejnar Jensen.

Tom har siden 1. oktober 2011 været eneejer af Rejnar Jensen og står i dag for den daglige ledelse af firmaet.

Høj service og høj kvalitet

Firmaet består af dygtige svende og lærlinge, der alle har et højt kvalitets- og serviceniveau. Det har alle dage været vigtigt for os at udføre kvalitetsmæssigt håndværk til den rette pris og til rette tid, og det er stadig det, vi alle arbejder for hver eneste dag. Høj service og høj kvalitet giver tilfredse kunder, og det er det, vi lever af. Vi holder vores ord og afslutter ikke opgaven, før kunden er 100% tilfreds.

Ingen opgaver er for små til os, og kun ganske få er for store. Vores mål er tilfredse kunder, som trygt vender tilbage, næste gang de har brug for en tømrer.

Trofaste og dygtige medarbejdere

Kontakt og medarbejdere

De ”gamle” medarbejdere er fulgt med, og et kendt Nørresundby-ansigt, Henning Kronborg Nielsen, kunne i august 2018 fejre sit 50 års jubilæum i firmaet. Og Henning er ”still going strong”. Du kan møde ham på mange af Aalborg Kommunes skoler, dusser, biblioteker og boligforeninger, og det er ofte ham, vi sender, når de små specialopgaver skal løses i fællesskab med kunden.

 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og indsend - så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vil du kontakte os? Se kontaktoplysninger her

close