phone Rejnar Jensen logo - hvid menu

Renovering

Vær sikker på din investering

Med en renovering kan du forbedre din ejendom, så den fremstår som ny. Inden du går i gang, er det dog værd at overveje, om forandringerne rent faktisk vil forbedre og øge kvaliteten af din bolig - og give dig det resultat, du håber på.

Vores dygtige håndværkere står klar med råd og vejledning om muligheder og udfordringer, når du skal nå i mål med dine drømme. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, så du ender med et veludført stykke arbejde, der lever fuldt ud op til forventningerne.

Det handler om tilfredse kunder

Alle vores dygtige svende og lærlinge har et højt service- og kvalitetsniveau og afslutter derfor aldrig en opgave, før vores kunder er fuldt tilfredse med det færdige arbejde. Der er ingen medarbejdere hos os, der går på kompromis med fagligheden og håndværket, uanset hvilken form for renovering vi udfører. Vores målsætning er tilfredse kunder, der vender tilbage, når de næste gang skal have løst en ny opgave.

Entreprise

Vi udfører renovering for både private og erhverv samt for kommuner, skoler og boligselskaber, primært i Nørresundby, Aalborg og omegn, men vi kommer overalt. Vi kan udføre renovering som leverandør eller underleverandør, men vi kan også tage opgaven som hovedentreprenør. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Som hovedentreprenør står vi for renoveringen fra start til slut og holder styr på alle leverandører og leverancer.

Kontakt os på telefon 61 79 33 89 eller på e-mail info@rejnarjensen.dk for en uforpligtende snak. Vi kommer også gerne forbi til en konkret vurdering af, hvordan din renovering bliver en succes.

Eksempler på renovering

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og indsend - så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vil du kontakte os? Se kontaktoplysninger her

close