phone Rejnar Jensen logo - hvid menu

Om- og tilbygninger

Mere plads eller en bedre planløsning? 

Hvis du har brug for mere plads, kan løsningen være en om- eller tilbygning. Det kan give dig flere kvadratmeter og en bedre planløsning.

Vi hjælper med at skabe overblik over dit behov nu og fremadrettet, så om- eller tilbygningen holder i mange år og spiller sammen med den øvrige bebyggelser. Samtidig er vi dygtige til at se muligheder og komme med gode forslag, rådgivning og sparring, uanset om det gælder udvidelse af stuen, større køkken/alrum eller ombygning af lagerhal.

Vi udfører om- og tilbygning af både sommerhuse, villaer og erhvervsbygninger. Vores kunder er både private og erhvervskunder samt kommuner og boligforeninger i Nørresundby, Aalborg og omegn. Vores snedkerværksted har gennem de sidste 60 år påtaget sig stort set alle former for arbejdsopgaver i forbindelse med om- eller tilbygninger.

Vi tager hånd om hele opgaven

Vi påtager os projektet fra start til slut, men leverer naturligvis også specialopgaver i forbindelse med opgaven, hvis det er det, der kræves.

Vi er en professionel og kompetent samarbejdspartner i hele om- og tilbygningsprocessen, og vi går ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores fokus er det gode håndværk og de tilfredse kunder, der vender tilbage, når de skal have løst en ny opgave.

Kontakt os på telefon 61 79 33 89 eller på info@rejnarjensen.dk og hør mere om mulighederne for en om- eller tilbygning.

Eksempler på om- og tilbygninger

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og indsend - så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vil du kontakte os? Se kontaktoplysninger her

close