phone Rejnar Jensen logo - hvid menu

Håndværkerfradrag

Husk dit fradrag

Boligjobordningen - eller håndværkerfradraget - er blevet permanent i 2018. Det betyder et fradrag på op til 12.000 kroner per person for håndværksydelser med et grønt sigte, altså energibesparende tiltag, samt 6.000 per person for serviceydelser.

Der gives håndværkerfradrag for vedligeholdelsesarbejde og renovering af boligen, og det gælder bl.a. udskiftning af ruder, vinduer, yderdøre og terrassedøre og isolering af tag, gulv og ydervægge. Vær opmærksom på, at du kan kun få fradrag for arbejdslønnen og altså ikke andre udgifter som f.eks. materialer.

Hvem kan få fradrag?

For at få håndværkerfradrag skal du bl.a. være skattepligtig i Danmark og være fyldt 18 år i det år, arbejdet udføres. Du skal også have dokumentation for, at arbejdet er blevet udført, så husk at gemme dine kvitteringer. Det er din opgave at opgive håndværksydelserne til SKAT.

Tilbagevirkende kraft

Bemærk, at håndværkerfradraget er vedtaget pr. 26. april 2018, men med tilbagevirkende kraft. Det betyder, at du kan indberette fradragsberettiget arbejde, som er udført i hele 2018.

Ring til os på 98 17 36 32 eller send en mail på info@rejnarjensen.dk og hør, om du kan få håndværkerfradrag for det ønskede arbejde.

Du kan også læse mere her om boligjobordningen og om reglerne hos SKAT

 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og indsend - så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vil du kontakte os? Se kontaktoplysninger her

close